ОРГАНИЗАЦИЯ НА БАНКЕТИ

Независимо от това, дали планирате празник, частно парти в заведение, сватба, детски рожден ден, тържество или събитие – доверете организацията на професионалистите. Това ще намали вашите грижи и неудоства и ще обеспечи организирането на мероприятието на високо ниво.

В процес на избиране на ресторант за банкет, е необходимо внимателно да се отнесе към този въпрос, за да може вашият празник да премине отлично, весело и комфортно. Струва си да се обърне внимание на това, дали ресторантът отговаря на редица критерии. Например, заведението трябва да е с достатъчно места, за да може всичките Ви гости да са настанени най-комфортно. Ресторант Gusto Del Mare притежава всичко, нужно за провеждане на перфектният празник.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА БАНКЕТИ, РЕСТОРАНТ ЗА ФИРМЕНИ ПРАЗНЕНСТВА, ресторант за банкети в бургас, ресторант за банкети в сарафово, рожден ден, парти

РЕСТОРАНТ ЗА ФИРМЕНИ ПРАЗНЕНСТВА

Gusto Del Mare ресторант в Сарафово Бургас – прекрасно място за празнуване на тържетсва. Ние се намира в центъра на кв. Сарафово, с удобна транспортна достъпност. Нашият ресторант може да се смята за оптимален избор за провеждане на фирмени празненства. Ние предлагаме на нашите гости не само българска, но и руска и европейска кухня. Освен това, на вашите услуги е лятната ни тераса, и не само!

Ако решите да резервирате банкет, ресторант Gusto Del Mare ще бъде превъзходният избор за вашият празник! Ако изберете ресторант Gusto Del Mare, бъдете сигурни, че при създаване на сценарий за провеждане на фирмено празненство ще бъдат взети под внимание всички ваши пожелания и вкусови предпочитания, а залата ще бъде украсена в съответствие с тържеството.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА БАНКЕТ

Трябва да се отбележи, че при резервация на банкет, ние предлагаме индивидуални условия на всеки клиент, намаления и дори безплатни допълнителни услуги. Заинтересовани сме в дългосрочно сътрудничество при организация на банкети и затова ни ценят многобройните ни клиенти.

Можете да поръчате организацията и провеждането на банкет в ресторант Gusto Del Mare, като използвате формата по-долу.

ИСКАТЕ ЛИ ДА НАПРАВИТЕ ПАРТИ?

Разберете цената на банкета и получете индивидуални условия за провеждане на вашия незабравим празник!
Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

    Списъкът с услуги може да бъде изчерпателен или да бъде формиран въз основа на вашия индивидуален избор – всичко, което сметнете за добре. Ние виждаме като наша задача да ви помогнем да го направите професионално и да проведете вашите празници, тържества, бизнес събития на достойно ниво.

    Менюто се формира според вашите желания. Можете да поверите този въпрос на нашия персонал и да използвате препоръките или да поръчате това, което сметнете за нужно. Празниците биват различни – някой харесва малки семейни тържества, а някой е свикнал да празнува житейски събития в голям мащаб. Така че нека да има повече празници!

    Контакти